Mivel

Foglalkozunk?

A Lilly emberek millióinak életét segíti jobbá tenni a gyógyszeripari felfedezései és a gondoskodás együttes erejével. A vállalat tevékenysége során kiemelt figyelmet fordít az alábbi öt nagy területre: Bio-Medicina, Diabétesz, Onkológia, Fejlődő piacok.

Magyarországon a Lilly Hungária Kft. fő tevékenységi területe a gyógyszer‐kereskedelem, valamint a klinikai kutatások koordinálása. A legújabb fejlesztésű gyógyszerek forgalmazásán túl a vállalati célok között szerepel olyan szolgáltatások kifejlesztése is, amelyek integrált módon, a megcélzott betegség teljes folyamatát átfogva és egymást támogatva segítik elő a betegek gyógyulását.

 

Bio-Medicina üzletág
(autoimmun megbetegedések, reumatikus, szív-és érrendszeri, ideggyógyászati és urológiai betegségek )
Értékesítési szempontból az öt kiemelt üzletág legnagyobbika, a Lilly közép és hosszú távú fejlesztéseinek közel felét ez az üzletág képviselteti a különféle autoimmun megbetegedésektől kezdve, a reumatikus, szív- és érrendszeri, ideggyógyászati és urológiai betegségek terápiás kezeléséig.

 

Diabétesz
A Lilly tradicionálisan a cukorbetegség elleni küzdelem egyik elkötelezett főszereplője széles terápiás palettáján túlmenően oktató programjai, valamint kimagaslóan jelentős kutatás-fejlesztési portfóliója révén is.

 

Onkológia
A világ egyik legjelentősebb onkológiai gyógyszergyártójának egyikeként a Lilly kiemelt figyelmet fordít a rákgyógyítást célzó kutatások felgyorsítására, a betegek életkilátásait javító fejlesztésekre és az iparág egyik legígéretesebb, klinikai kutatási fázisban álló portfóliójára.

 

 

Fejlődő piacok
Innovatív gyógyszergyártóként a Lilly folyamatosan azon dolgozik, hogy újabb és újabb, ma még gyógyíthatatlannak vélt betegségre találjon hatásos terápiát. A mintegy 70 országot átfogó üzletágban több mint 6000 munkatárs dolgozik a fejlődő piacok legégetőbb problémáinak megoldásán.