Lilly =

Gondoskodás + Felfedezés

Emberek millióinak életét segítjük jobbá tenni a felfedezéseink és a gondoskodás együttes erejével.

A Lilly minden egyes munkatársa világszerte nap mint nap azon dolgozik, hogy a betegségek teljes folyamatának jobb megismerése révén, minél hatékonyabb, az életminőséget jelentősen javító, vagy egyenesen életmentő gyógyszereket tudjunk a betegek és a rászorulók számára kifejleszteni – mindeközben pedig a társadalmat valódi „jó polgárként” számos közhasznú tevékenység kezdeményezőjeként és támogatójaként szolgálni adományainkkal ill. önkéntes munkánkkal.

Vállalatunkat 1876-ban Eli Lilly ezredes azzal a meggyőződéssel alapította, hogy az emberek számára valódi gyógyulást eredményező, a legfejlettebb minőséget képviselő gyógyszereket szállíthasson. Több mint egy évszázad elteltével tevékenységünket ma is ez az örökség, ez az elkötelezett szenvedély hajtja minden nap, hogy emberek életét, közösségek sorsát és egy egész világ jövőjét tegyük jobbá!

A Lilly neve ma is egy ígéretet jelent. Az alapító, Lilly ezredes aláírását idéző tűzpiros szignó a büszke múlt és a dicsőséges jövő egységének szimbóluma.

Ígéretünk világos: emberek millióinak életét segítjük jobbá tenni a felfedezéseink és a gondoskodás együttes erejével.

Küldetésünk:
Olyan gyógyszerek felfedezése, amelyek révén az emberek hosszabb, egészségesebb és aktívabb életet élhetnek.

Értékeink:
Az emberek iránti tisztelet, feddhetetlenség és kiválóság.

Jövőképünk:
Jelentős szerepet vállalunk az emberiség fejlődésében és a világ egészségügyi helyzetének XXI. századi javításában.