Hogyan

működünk?

Vállalatunk mindennapi életében generációk óta szolgálnak iránymutatásul az alábbi alapértékek: Feddhetetlenség, Kiválóság és az Emberek iránti tisztelet. Mivel egy vállalat kultúrájának és elismertségének legfőbb letéteményesei maguk a munkatársak, ezért a Lilly számára kiemelten fontos, hogy alapértékeink mindannyiunk számára egyértelműen meghatározzák azt, ahogyan dolgozunk.
 
 Több mint 140 éve valljuk, hogy az emberek iránti maximális felelősségünk és tiszteletünk kiterjed mindenkire, aki kapcsolatba kerül a vállalatunkkal: a betegekre és családtagjaikra éppen úgy, mint az orvosokra, az egészségügyi dolgozókra, a saját alkalmazottainkra, részvényeseinkre, versenytársainkra, beszállítóinkra és a különféle társadalmi szervezetekre.

Vezető innovatív gyógyszergyártóként a világ legégetőbb és mindeddig megoldhatatlannak bizonyult orvosi problémáira keressük a megoldásokat.  Folyamatosan törekszünk az innovációra, folyamatosan emeljük a termékeinkkel szemben támasztott minőségi kritériumokat, és munkánkat mindig és mindenhol a legmagasabb tudományos színvonalon és az etikai normáknak megfelelően végezzük, hogy termékeink méltónak bizonyuljanak a Lilly embléma viselésére.

Célunk, hogy minden nap a legkiválóbbak legyünk. Ezért vállalatunk belső előírásai és szabályai mindig szigorúbbak és jelentősen meghaladják az érvényben lévő jogszabályok és iparági előírások kritériumait. Belső szabályzataink és ellenőrzési rendszerünk egyik legfontosabb küldetése, hogy biztosítsa az etikai normák legszigorúbb betartását és tisztességünk feddhetetlenségét minden interakcióban, történjen az az egészségügyi rendszer bármely szereplőjével, orvossal, beteggel, szakmai szervezettel, kormányzati vagy jogi képviselővel.